Historie Alma Cersius

Alma Cersius  

De wijnmakers van ALMA CERSIUS hebben wijngaarden in drie dorpen in de regio Languedoc: Cers, Portiragnes en Villeneuve les Béziers.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Alma Cersius Guillaume Aurele Viognier met schroefdop

Guillaume Aurele Viognier met schroefdop
kg

Alma Cersius Guillaume Aurele Cabernet Sauvignon met schroefdop

Guillaume Aurele  Cabernet Sauvignon met schroefdop

kg

Alma Cersius Guillaume Aurele Merlot met schroefdop

Guillaume Aurele  Merlot met schroefdop 

kg

Alma Cersius Le Rosé Coteaux De Beziers

Le Rosé Coteaux De Beziers           
kg

Alma Cersius Felin noire Premium Rouge

Félin noir vertegenwoordigt het evenwicht van de terroirs, het triggert de zintuigen, geeft kracht aan de rust. Op het eind is het een gebrul van tevredenheid.
kg

Alma Cersius Felin noire Premium Blanc

Félin noir vertegenwoordigt het evenwicht van de terroirs, het triggert de zintuigen, geeft kracht aan de rust. Op het eind is het een gebrul van tevredenheid.
kg

Alma Cersius Secret Rouge

Secret Rouge is een product van de oudste, authentieke Alma Celsius wijngaarden. In de grond en wortelstokken ligt het geheim van de tijd besloten:
kg

Alma CersiusTerra Patres

Schitterend wijngeschenk met 6 paradepaardjes van Alma Cersius.
kg

Alma Cersius

De 1200 hectares zijn een mozaïk van druivensoorten in IGP Pays d'Oc en IGP Coteaux du Libron en genieten van een Mediterraans microklimaat op een terroir van afgeronde stenen.
Sinds 2009 bouwde ALMA CERSIUS zijn portfolio op met award-winnende Premium merken, elk jaar erkend door prestigieuze wedstrijden en proeverij panels.
Met het oog op constante kwaliteit en uitgesproken, aantrekkelijke creativiteit, produceert en verdeeld ALMA CERSIUS meer dan 2 miljoen flessen in Frankrijk en in het buitenland. ALMA CERSIUS nodigt u dan ook uit om hun assortiment te ontdekken.
"Naast de uitzonderlijke kwaliteit, streven de wijnen van ALMA CERSIUS naar het portreteren van momenten in het leven. In andere woorden, onze wijnen hebben een ziel. We willen het verhaal van onze wijnen laten vertellen en beleven en niet enkel tentoonstellen of bekritiseren. "